Veliki potpis na Marakani! (Foto)
Zvezdan Terzić i Vladan Milojević, Foto: Starsport©

ZVANIČNO

Veliki potpis na Marakani! (Foto)

Ugovor na tri godine

Objavljeno:

Adem Avdić, talentovani levi bek Crvene zvezde oporavlja se od povrede i vrlo brzo biće spreman za takmičarske utakmica.

U ponedeljak je momak rođen 2007. godine produžio ugovor na tri godine što je maksimalna dužina trajanja za maloletne fudbalere.

- Avdić je odličan igrač, nastupa na deficitarnoj poziciji levog beka i od njega mnogo očekujemo u budućnosti. Bilo je predviđeno da Adem, kao što su to učinili Veljko i Andrija iz njegove generacije - debituje za prvi tim, ali ga je sprečila povreda iz koje izlazi. Nadam se da će veoma brzo konkurisati za prvi tim, upisati debi, a kasnije i ostaviti dobar utisak u Crvenoj zvezdi - rekao je sportski direktor Mitar Mrkela.

- Ponosan sam zbog produžetka ugovora sa Zvezdom. Meni je oduvek bio san da zaigram za prvi tim Zvezde, tako da mi je velika čast što sam ovde. Vraćam se iz povrede i samo čekam dozvolu da se nađem na terenu. Jedva čekam debi, nadam se da ću od starta imati dobre partije, a ono što mogu da obećam je da ću ostaviti srce na terenu za Zvezdu - istakao je Avdić.

Bonus video:

00:29

Delije pevale o večitom derbiju

(Espreso/Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.